Coronavirus – Medisch Centrum Pluimpot – Sint-Maartensdijk
Header afbeelding
Medisch Centrum Pluimpot
Rädda Barnenstraat 7 4695BJ
Sint-Maartensdijk

Coronavirus

In verband met de coronavirus-pandemie en om besmetting via de praktijk zoveel als mogelijk te voorkomen voeren alle huisartsen momenteel een aangepast beleid.

Wij verzoeken u om NIET naar de praktijk te komen behalve na telefonisch contact en in dringende gevallen. 

Wij proberen het aantal patiënten dat de praktijk bezoekt zoveel mogelijk te beperken.
Indien u klachten heeft van de luchtwegen zoals verkoudheid, hoesten of kortademigheid, kunt u zich laten testen via de GGD en een afspraak maken via telefoonummer  0800-1202 en op http://www.coronatest.nl.  Indien de klachten ernstig zijn neemt u telefonsich contact op met de praktijk.

Spoedeisende gevallen die niet kunnen wachten zullen op de praktijk worden gezien. U wordt zoveel mogelijk verzocht om in de auto te wachten en pas op het tijdstip van uw afspraak binnen te komen. Voorkom dat u lang in de wachtkamer zit, omdat wachtenden elkaar kunnen besmetten.

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.