Afspraken en Spreekuren – Medisch Centrum Pluimpot – Sint-Maartensdijk
Header afbeelding
Medisch Centrum Pluimpot
Rädda Barnenstraat 7 4695BJ
Sint-Maartensdijk

Afspraken en Spreekuren

Openingstijden praktijk

De huisartsenpraktijk is elke werkdag geopend van 8.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.

 

Spreekuur

Voor het maken van afspraken of het aanvragen van een bezoek aan huis kunt u elke werkdag van 8.00 tot 11.30 uur bellen met  0166-662400 of u kunt zelf digitaal een afspraak inplannen via het  Patiënten Portaal.

Houdt u bij het maken van een afspraak er rekening mee dat er 10 minuten per consult wordt ingepland. Heeft u dus meerdere klachten, dan is het wenselijk dat u dit bij de assistente meldt zodat zij eventueel een dubbele afspraak voor u kan maken. Dit om te voorkomen dat het spreekuur teveel uitloopt.

 

Triage

De assistente zal vragen naar de reden van uw komst, zodat zij de benodigde tijd en urgentie kan beoordelen. Om een juiste inschatting te maken worden er enkele vragen gesteld.

Aan de hand van uw antwoorden wordt ingeschat of u acuut hulp nodig heeft, er een afspraak gepland moet worden of dat u geholpen kunt worden met een zelfzorgadvies (bijv. neusverkoudheid).

 

Uitslagen opvragen

Voor het opvragen van uitslagen bloedonderzoek, foto’s en antwoord op gestelde vragen kunt u elke werkdag bellen tussen 14.00 en 16.00