Informatie brief – Medisch Centrum Pluimpot – Sint-Maartensdijk
Header afbeelding
Rädda Barnenstraat 7 4695BJ Sint-Maartensdijk Tel:0166 662400

Informatie brief

Uw zorg in de toekomst

In gesprek over uw behandelwensen

Zorg moet zo goed mogelijk aansluiten op uw wensen. Het is goed om na te denken over welke wensen u heeft met betrekking tot uw gezondheid, leven en zorg. Het loopt vooruit op het moment dat u zelf niet meer in staat bent om beslissingen te nemen. Het doel van een gesprek en het invullen van de bijgevoegde vragenlijst is dat u inzicht krijgt in wat u wel en niet wil met betrekking tot uw toekomst. Belangrijk is dat u dit ook bespreekt met familie en medewerkers binnen uw huisartspraktijk.

Uw zorg- en behandelwensen bespreken

Bespreek uw wensen eerst met uw familie.

 

– Hoe staat u in het leven?

– Hoe denkt u over medische behandelingen? Wat wilt u wel en wat niet? Ook wanneer bijvoorbeeld de kans bestaat dat u afhankelijk wordt van anderen of niet meer thuis kunt wonen?

–  Hoe u denkt over wonen in een verpleeghuis?

–  Zou u gereanimeerd willen worden?

–  Is er iemand die voor u beslissingen kan nemen, wanneer u dit zelf niet meer kunt?

 

De bijgevoegde vragenlijst is een handig hulpmiddel om belangrijke onderwerpen aan bod te laten komen.

 

 

Vragenlijst behandelwensen

 

 

Indien u nog niet zo goed weet welke behandelwensen u heeft, is het goed om dit met ons te bespreken. Wij kunnen u hier meer informatie over geven en uw vragen beantwoorden.

Vragenlijst ingevuld? Ga in gesprek met uw zorgverlener.

Het is belangrijk dat u ons op de hoogte houdt van uw wensen. Een afspraak maken kunt u via het telefoonnummer 0166 662400

Wenst u geen gesprek, maar heeft u wel de vragenlijst ingevuld?

Dan zouden we graag de vragenlijst van u ontvangen via de post of u mag hem afgeven bij de praktijk. Het formulier wordt dan toegevoegd aan uw dossier.

Van gedachten veranderd?

Het kan zijn dat u later van gedachten verandert met betrekking tot uw wensen. Het is belangrijk om dit dan met uw familie en ons te delen. Uw dossier wordt dan aangepast.  

Meer informatie?

Via onderstaande websites kunt u  betrouwbare informatie vinden die u kunnen helpen na te denken over uw zorg- en behandelwensen.