Zorg in de toekomst – Medisch Centrum Pluimpot – Sint-Maartensdijk
Header afbeelding
Rädda Barnenstraat 7 4695BJ Sint-Maartensdijk Tel:0166 662400

Zorg in de toekomst

 

Wat moet uw huisartspraktijk van u weten om u de best mogelijke zorg te kunnen bieden?

 

Zorg moet zo goed mogelijk aansluiten op uw wensen. Het is goed om te praten over welke wensen u heeft als het gaat om uw leven en zorg de komende jaren en bijvoorbeeld over wie namens u mag spreken mocht u dat ooit zelf niet meer kunnen.

Praat op tijd over uw wensen en verwachtingen ook met familie, dan is er genoeg tijd en rust om hierover na te denken en vragen te stellen.

Ook kunt u bij de balie een vragenlijst ophalen.

Informatie filmpje ‘ik denk na over mijn wensen in de toekomst’

 

 

 

Onderzoeksproject

 

Hallo, mijn naam is Nicky den Engelsman en ik zit in mijn 4e jaar van HBO-V op Avans Hogeschool in Breda.

Op dit moment loop ik stage bij huisartspraktijk Medisch Centrum Pluimpot en heb ik mijn praktijkgericht onderzoek afgerond. In dit onderzoek ben ik samen met de praktijk bezig geweest om advance care planning gestructureerd in te zetten.

Dit is een proces waarbij de patiënt met zijn behandelend arts zijn wensen, doelen en voorkeuren voor zorg in de toekomst bespreekt en vastlegt. Dit proces loopt vooruit op het moment dat u zelf niet meer in staat bent om beslissingen te nemen.

Onder het kopje “Zorg in de toekomst” kunt u hier meer informatie over vinden.